This project has moved. For the latest updates, please go here.

FFProbe error

Jul 9, 2014 at 8:17 PM
I'm using version 2.41 and I'm getting the following error when trying to process a .wtv recording.
I get this error on some of my recordings but not all and i get it whether I have "Hardware encoding" enabled or disabled.

The Error:
ERROR> 2014-07-08T22:35:31 MCEBuddy.AppWrapper.FFmpegMediaInfo --> ERROR Processing FFProbe Output.
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at MCEBuddy.AppWrapper.FFmpegMediaInfo.ParseFFPROBEMediaInformation(String StdOut)
ERROR> 2014-07-08T22:35:31 MCEBuddy.Engine.ConversionJob --> Unhanded error during conversion, conversion cancelled
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
at MCEBuddy.AppWrapper.FFmpegMediaInfo.ParseFFPROBEMediaInformation(String StdOut)
at MCEBuddy.AppWrapper.FFmpegMediaInfo.Run()
at MCEBuddy.VideoProperties.VideoInfo.UpdateVideoInfo(String profile, Boolean skipCropDetect, Boolean detectInterlace, String videoFileName, String remuxedFileName, String edlFile, String audioLanguage, JobStatus jobStatus, Log jobLog)
at MCEBuddy.Engine.ConversionJob.Convert()


Can someone offer some help???
Coordinator
Jul 9, 2014 at 8:31 PM
Can you upload the entire conversion log or the original wtv file to the mcebuddy server.

Jul 9, 2014 at 8:47 PM
Edited Jul 9, 2014 at 8:51 PM
I tried to from work but I can't right now. However here is a link to my cloud cabinet if you like. If you can't use this then let me know and I'll try ftp'ing later on when i get home. Let me know when you have downloaded it. So that I can remove it.

Thanks

http://1drv.ms/1mJPNFn
Coordinator
Jul 9, 2014 at 9:01 PM
it says the item no longer exists or is not available


Jul 9, 2014 at 9:34 PM
I switch the links pls try the provided link again.
Coordinator
Jul 9, 2014 at 9:39 PM
same error


Jul 9, 2014 at 11:41 PM
ok. I have ftp'd it to "uplaod" it's called twos50.log1.log
Coordinator
Jul 10, 2014 at 3:45 AM
Thanks will look into and get back to you. This is very helpful.


Coordinator
Jul 10, 2014 at 5:14 AM
Can you upload the original file to the server also

Jul 10, 2014 at 12:37 PM
It's up there. The name of the file is in the log file.
Coordinator
Jul 10, 2014 at 1:43 PM
Got it thanks and will have it fixed in today's build. Meanwhile if it's urgent and you need to convert, just delete ffprobe and it'll fallback to ffmpeg and finish it.


Marked as answer by rboy1 on 7/10/2014 at 6:43 AM
Jul 10, 2014 at 6:43 PM
Thanks, Great, glad to contribute!
Jul 10, 2014 at 7:12 PM
fyi.... i deleted the ffprobe but got the same error.
Coordinator
Jul 10, 2014 at 8:07 PM
my bad yes, you will still get the error since there was a bug in the code which was forcing it to use ffprobe when it wasn't required.

Just update and it should resolve the issue. The new build is up.


Jul 10, 2014 at 9:01 PM
where is the latest build on the ftp server under early access??
Coordinator
Jul 11, 2014 at 12:21 AM
Yes