1

Closed

MCE Buddy freezes

description

I have tried uninstalling/reinstalling MCE buddy multiple times. I have also tried using different input files/directories. However MCE buddy keeps getting stuck in this step:

"getting show information and banner from internet sources"

And will use approximately 70% of the available processing power (I have a quad core i7-930). Attached is a log showing where it stops working. I have had this problem before, but normally uninstalling MCE Buddy and reinstalling it will work. This has not been the case this time.

file attachments

Closed Nov 7, 2013 at 1:22 AM by rboy1

comments

davidhuss wrote Oct 6, 2013 at 4:21 AM

Log file

davidhuss wrote Oct 6, 2013 at 4:22 AM

log file (sorry for double post)

davidhuss wrote Oct 6, 2013 at 4:29 AM

Well I tried "turning if off and on again" and it worked. No idea why the 4th time was magic. Still I have had this issue multiple times and it is always the same behavior. Working fine now though.

rboy1 wrote Oct 6, 2013 at 5:12 AM

Weird never seen this. It uses Internet explorer to connect to the Internet and download some stuff. Maybe it's a plugin that is causing it to go crazy.the log file is empty unfortunately.

Let me know if it happens again

rboy1 wrote Oct 8, 2013 at 3:53 AM

sometimes when the internet connection is flaky or intermittent it tends to get stuck here until it times out, can take upto 5 minutes, but never seen it take up CPU time.

rboy1 wrote Oct 16, 2013 at 4:29 PM

Any update - are you still seeing this?

rboy1 wrote Oct 24, 2013 at 4:52 PM

assuming this is not happening anymore since I haven't heard back from you

rboy1 wrote Oct 25, 2013 at 5:45 PM

If it happens again try this;
  1. Delete the history file (if it's very large it can lead to some "hang" time until it run through it)
  2. Do a clean install and that should clear things up (refer to documentation on how to do a clean install)