This project has moved. For the latest updates, please go here.

"Unable to create UI Session Error" in Logs

Aug 20, 2015 at 3:16 PM
Edited Aug 20, 2015 at 3:21 PM
I'm wondering about an error I always receive multiple times in my logs. I'm running the latest 8/15 beta build. Log file link is attached

Log File

Here is a snip of error. This is weird because I am logged in as a user:
2015-08-19T23:46:28 MCEBuddy.AppWrapper.FFmpeg --> Starting process as a UISession process with Admin privileges. This requires atleast 1 user to be logged into the system (remote desktop or locally)
ERROR> 2015-08-19T23:46:28 --> StartAppWithAdminPrivilegesFromNonUISession WTSQueryUserToken failed (No logged on users) with error 1008. An attempt was made to reference a token that does not exist.

WARNING> 2015-08-19T23:46:28 MCEBuddy.AppWrapper.FFmpeg --> Unable to create UI Session process with Admin Privileges from NonUI Session. Is any user logged on?
WARNING> 2015-08-19T23:46:28 MCEBuddy.AppWrapper.FFmpeg --> Retrying process creation as a NonUI Session process with Admin privileges
WARNING> 2015-08-19T23:46:28 MCEBuddy.AppWrapper.FFmpeg --> Some functions like hardware encoding may not work in this mode
Coordinator
Aug 21, 2015 at 7:36 PM
For some reasons Windows is error inout and telling MCEBuddy
"The token query is for a session in which no user is logged-on. This occurs, for example, when the session is in the idle state or SessionId is zero."

Are you telnetting into windows?

Marked as answer by rboy1 on 10/15/2015 at 3:07 AM
Coordinator
Aug 21, 2015 at 7:39 PM
Any which ways this only impacts folks using hardware encoding, you don't seem to be using it in your custom profile.